OnePlus Nord 3 5G
Älypuhelimet

OnePlus Nord 3 5G: Täydellinen älypuhelin alle 500 euron hintaluokassa

OnePlus Nord 3 5G on OnePlusin uusin keskihintaluokan älypuhelin. Se julkaistiin Suomessa heinäkuussa 2023. Puhelimessa on useita lippulaivapuhelinten ominaisuuksia, kuten MediaTek Dimensity 9000 -järjestelmäpiiri, 120 Hz AMOLED-näyttö ja 80 W pikalataus.

Ulkonäkö ja rakenne

OnePlus Nord 3 5G on saatavilla kahdessa värivaihtoehdossa: Tempest Gray ja Misty Green. Molemmat värit ovat mattaisia ja tuntuvat miellyttävältä kädessä. Puhelimen takaosa on valmistettu lasista ja kyljet alumiinista.

Puhelimen näytön koko on 6,74 tuumaa. Näyttö on AMOLED-tyyppinen ja siinä on 120 Hz virkistystaajuus. Näytön resoluutio on 2400 x 1080 pikseliä. Näyttö on kirkas ja värit ovat terävät.

Tekniset ominaisuudet

OnePlus Nord 3 5G:ssä on MediaTek Dimensity 9000 -järjestelmäpiiri. Kyseessä on lippulaivapuhelinten piirisarja, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn. Puhelimessa on myös 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia ja 128 tai 256 gigatavua tallennustilaa.

Puhelimen takakamerassa on kolme objektiivia: 50 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera ja 2 megapikselin makrokamera. Etukamera on 32 megapikselin kamera.

Puhelimessa on 4500 milliampeeritunnin akku, joka tukee 80 W pikalatausta.

Käyttökokemus

OnePlus Nord 3 5G tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen. Puhelimen suorituskyky on riittävä kaikkeen, mitä käyttäjät yleensä tekevät puhelimellaan. Näyttö on kirkas ja värit ovat terävät. Kamerat tuottavat hyviä kuvia ja videoita.

Puhelimen ohjelmisto on Android 13, johon on asennettu OnePlusin OxygenOS-käyttöliittymä. Käyttöliittymä on yksinkertainen ja helppokäyttöinen.

Akunkesto

OnePlus Nord 3 5G:n akunkesto on hyvä. Puhelimen akku riittää helposti päivän käyttöön. 80 W pikalatauksen ansiosta puhelimen voi ladata täyteen alle 30 minuutissa.

Yhteenveto

OnePlus Nord 3 5G on loistava valinta käyttäjälle, joka etsii keskihintaluokan älypuhelinta, jossa on lippulaivapuhelinten ominaisuuksia. Puhelimessa on erinomainen suorituskyky, kirkas ja värikäs näyttö, hyvät kamerat ja hyvä akunkesto.

Plussat

  • Erinomainen suorituskyky
  • Kirkas ja värikäs näyttö
  • Hyvät kamerat
  • Hyvä akunkesto
  • Nopea pikalataus

Miinukset

  • Ei IP-luokitusta
  • Ei 3,5 mm kuulokeliitäntää

OnePlus Nord 3 5G on erittäin hyvä keskihintaluokan älypuhelin. Laitteessa on hyvät tekniset ominaisuudet, kuten tehokas järjestelmäpiiri, kirkas ja terävä näyttö sekä hyvät kamerat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *