Sovellukset

IVECO parantaa digitaalisen asiakaskokemuksen tasoa uuden IVECO ON -portaalin ja Easy Way -sovelluksen avulla

Uusi IVECO ON -portaali ja siihen liittyvä sovellus tarjoavat helpon pääsyn IVECO-liitettävyyttä hyödyntävien palvelujen laajaan valikoimaan. Kehittynyt tekniikka ja uudet ominaisuudet parantavat entisestään asiakkaan käyttökokemusta.

IVECO on uudistanut myös IVECO S-WAY-sarjan Easy Way -sovellusta korostaen helppoutta ja parempaa kuljettajakokemusta.

IVECO lanseeraa uuden IVECO ON -portaalin, jolla on helppo käyttää brändin liitettävyyttä hyödyntävien palvelujen laajaa valikoimaa. Palvelut on kehitetty auttamaan asiakkaita kaluston hallinnassa ja liiketoimien tehostamisessa sekä helpottamaan kuljettajien elämää tien päällä.

Uusi portaali tarjoaa saumattoman kokemuksen helpon navigoinnin, monien parannusten ja uusien pienoisohjelmien myötä. Kehitystyössä on hyödynnetty kehittynyttä teknologiaa ja digitaalipalvelujen asiantuntijatiimin osaamista. Myös IVECO ON -sovellusta on päivitetty uusilla ominaisuuksilla.

Fabrizio Conicella, Global Head of Digital & Adv Technology Commercial and Specialty Vehicles, kertoo: ”Kehitimme uuden IVECO ON -portaalin asiakkailta saamamme palautteen ja ehdotusten pohjalta. Portaali on yhteyspiste, joka tuo kaikki liitettävyyttä hyödyntävät palvelumme asiakkaiden ulottuville. Esimerkiksi kalustopäälliköt pääsevät nopeasti käsiksi ajoneuvojen suorituskykyä ja polttoaineenkulutusta koskeviin tietoihin, jolloin he voivat ryhtyä tarvittaviin kokonaiskustannuksia parantaviin toimiin. Sovelluksen avulla kuljettajat voivat helposti käyttää kaikkia digitaalisia palveluita, jotka helpottavat heidän elämäänsä ja auttavat heitä tien päällä, kuten ajotyylin arviointi (DSE)- ja etätukipalvelut. Myös suurinta osaa ohjaamon toiminnoista on mahdollista käyttää etänä.”

Käyttökokemusta on parannettu muun muassa helppoon ja intuitiiviseen navigointiin tähtäävän uudelleensuunnittelun ja yksinkertaistetun rekisteröinti- ja aktivointiprosessin avulla. Myös ohjaamon hallintalaitteiden käyttöoikeuksien hallintaan on kehitetty oma osionsa.

Uusi IVECO ON -portaali sisältää myös Safe Driving -ominaisuuksia, jotka on suunniteltu edistämään turvallista ajamista. Portaaliin on lisäksi lisätty ajoneuvon kuljettajaa avustaviin ADAS-järjestelmiin perustuvia keskeisiä suorituskykyindikaattoreita. Päivityksen tarkoituksena on parantaa entisestään raportteja, jotka auttavat kuljettajia turvallisen ajotavan saavuttamisessa ja kalustopäälliköitä kaluston turvallisen ajokulttuurin edistämisessä.

IVECO on päivittänyt raskaiden IVECO S-WAY -ajoneuvojen IVECO ON Easy Way -sovelluksen ja parantanut käyttökokemusta muun muassa automaattisella pariliitoksella Android- ja IOS-mobiililaitteisiin, automaattisella Wi-Fi-yhteydellä ja intuitiivisella navigoinnilla sekä helpottamalla rekisteröintiä ja kirjautumista.

Lähde: MyNewsDesk / IVECO
Kuva: IVECO / IVECO ON PORTAL

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *