Instagram
Älypuhelimet Internet Sovellukset

Instagram ei toimi? Näin voit korjata ongelman

Instagram on yksi suosituimmista sosiaalisen median palveluista maailmassa. Se on loistava tapa jakaa kuvia ja videoita sekä pysyä yhteydessä ystäviin ja perheeseen. Joskus kuitenkin voi käydä niin, että Instagram ei toimi. Tässä artikkelissa käydään läpi yleisimmät syyt siihen, miksi Instagram ei toimi, ja miten voit korjata ongelman.

Yleisimmät syyt siihen, miksi Instagram ei toimi

 • Palvelun katkos

Yksi yleisimmistä syistä siihen, miksi Instagram ei toimi, on palvelun katkos. Instagramin omistaja Meta ilmoittaa yleensä palvelukatkoksista verkkosivuillaan. Jos Instagram ei toimi, voit tarkistaa palvelukatkotilanteen Metan sivuilta.

 • Huono internet-yhteys

Toinen yleinen syy siihen, miksi Instagram ei toimi, on huono internet-yhteys. Tarkista, että sinulla on riittävän hyvä internet-yhteys Instagramin käyttämiseen. Voit kokeilla esimerkiksi toisen laitteen tai verkon käyttämistä.

 • Vanhentunut sovellus tai selain

Jos käytät vanhentunutta Instagram-sovellusta tai selainta, se voi aiheuttaa ongelmia. Varmista, että sinulla on uusin versio sovelluksesta tai selaimista. Voit tarkistaa sovelluksen tai selaimen päivitykset sovelluskaupassa tai selaimen asetuksista.

 • Virheellinen asetus tai päivitys

Instagramin asetuksissa tai päivityksessä voi olla virhe, joka aiheuttaa ongelmia. Tarkista Instagramin asetukset ja päivitykset. Voit tehdä tämän kirjautumalla sisään Instagramiin ja avaamalla asetukset.

 • Laitteen ongelma

Jos Instagram ei toimi vain yhdellä laitteella, ongelma voi olla laitteessa itsessään. Voit kokeilla Instagramin käyttämistä toisella laitteella. Jos Instagram toimii toisella laitteella, ongelma on todennäköisesti laitteessa, jota käytät.

Miten korjata ongelma, jos Instagram ei toimi

Jos Instagram ei toimi, voit kokeilla seuraavia asioita:

 • Tarkista, onko Instagramissa palvelukatko.
 • Varmista, että sinulla on riittävän hyvä internet-yhteys.
 • Päivitä Instagram-sovellus tai selain.
 • Tarkista Instagramin asetukset ja päivitykset.
 • Kokeile Instagramin käyttämistä toisella laitteella.

Jos olet kokeillut kaikkia yllä olevia asioita ja Instagram ei edelleenkään toimi, voit ottaa yhteyttä Instagramin asiakaspalveluun.

Miten voin poistaa Instagram-tilini?

Jos haluat tietää miten poistaa Instagram tili , voit tehdä sen seuraavasti:

 1. Avaa Instagram-sovellus tai -verkkosivusto.
 2. Kirjaudu sisään tilillesi.
 3. Avaa Profiili-sivusi.
 4. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Kolme pistettä.
 5. Valitse Asetukset.
 6. Valitse Tili.
 7. Valitse Poista tili.
 8. Seuraa ohjeita näytöllä.

Kun olet poistanut tilisi, et voi enää käyttää sitä. Kaikki tilisi tiedot, kuten kuvat, videot ja kommentit, poistetaan.

Loppusanat

Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua korjaamaan ongelman, jos Instagram ei toimi. Jos sinulla on kysyttävää, voit jättää kommentin alle.

Haluatko vinkkejä myös WhatsApp ei toimi tai MobilePay ei toimi? Lue ne linkkien takaa, jotka ohjautuvat diginyt.fi sivustolle. Ennen MobilePay vinkin lukemista, kannattaa varmistaa, että sinulla on uusi mobilepay käytössä.

LUE MYÖS: HSL SOVELLUS

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *