HSL-sovellus
Älypuhelimet Sovellukset

HSL-sovellus: helppo tapa liikkua Helsingin seudulla

HSL sovellus on ilmainen älypuhelinsovellus, joka helpottaa liikkumista Helsingin seudun joukkoliikenteessä. Sovelluksella voi ostaa lippuja, tarkistaa reittejä ja seurata mahdollisia häiriöitä.

Sovelluksen ominaisuudet

  • Lipun ostaminen: Sovelluksella voi ostaa kerta-, vuorokausi- ja kausiliput. Maksuvälineenä voi käyttää esimerkiksi maksukorttia, mobiilimaksua tai HSL-korttia.
  • Reittiopas: Sovelluksen reittiopas kertoo parhaan reitin matkakohteeseen. Reittioppaassa voi myös ottaa huomioon esimerkiksi liikennehäiriöt ja matkatavaroiden määrän.
  • Häiriötilannetiedot: Sovelluksesta voi seurata mahdollisia häiriötilanteita joukkoliikenteessä. Häiriötilannetiedot päivittyvät reaaliaikaisesti.
  • Muita ominaisuuksia: Sovelluksessa on myös muita ominaisuuksia, kuten suosikkipysäkkien tallentaminen ja liikennetiedotteet.

Sovelluksen käyttö

HSL-sovelluksen käyttö on helppoa. Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupasta. Sovelluksen käyttäminen edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröityminen onnistuu helposti esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla.

Sovelluksen hyötyjä

HSL- sovellus on hyödyllinen työkalu kaikille Helsingin seudun joukkoliikenteen käyttäjille. Sovellus helpottaa liikkumista ja tekee siitä sujuvampaa.

Sovelluksen kehitys

HSL kehittää sovellusta jatkuvasti. Uusin versio sovelluksesta julkaistiin tammikuussa 2024. Uuden version myötä sovelluksen reittiopas on saanut uusia ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden ottaa huomioon matkatavaroiden määrän.

Yhteenveto

HSL-sovellus on hyödyllinen työkalu kaikille Helsingin seudun joukkoliikenteen käyttäjille. Sovellus helpottaa liikkumista ja tekee siitä sujuvampaa.

Lue myös muualta: 
Mobilepay ei toimi (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Pikasiirto (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Lainaa ilman luottotietoja (aukeaa nettilainat.fi sivuston artikkeliin)
Alennuskoodi (aukeaa alennuskooditsuomi.fi sivuston artikkeliin)
Älykello

Tässä muutamia eri liittymätarjouksia alla vertaaliittymat.fi sivustolta:
Telia liittymätarjous
Moi liittymät
Nettiliittymä
Puhelinliittymä tarjous
Puhelinliittymä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *