Internet Sovellukset Tietotekniikka

Garmin lanseeraa moottoriurheilumarkkinoille aivan uuden tuotekokonaisuuden maastoajoon

Garmin® on julkistanut lanseeraavansa moottoriurheilumarkkinoilla kolme uutta tuotetta, jotka auttavat vapaa-aikanaan maastossa ajavia valloittamaan tuntemattomia alueita luottavaisin mielin. Uudessa, kestävässä TreadÔ -moottoriurheilunavigaattorissa on Group Ride Tracker-ryhmäajo-ominaisuus sekä  Garmin PowerSwitchÔ digitaalinen kytkentärasia ja BCÔ 40 langaton kamera putkikiinnikkeellä yhteensopivuusHyppäät vain mönkkärin tai moottorikelkan päälle ja lähdet tutkimaan mutaisia metsäpolkuja tai lumen peittämiä maisemia.

Vesitiivis1 Tread kirkkaalla 5.5” kosketusnäytöllä on valmis kaikkiin maastoseikkailuihin. Ryhmäajossa Tread-navigaattorin Group Ride Tracker-ominaisuus auttaa seuraamaan2 ryhmän jäsenten sijaintia ilman matkapuhelinyhteyttä. Garmin PowerSwitch-kytkentärasian avulla ajoneuvon 12 V elektroniikkalaitteita, mm. lisävalot, ilmakompressorit, tasauspyörästön lukitus, voidaan käyttää näppärästi Tread-navigaattorin näytöltä. Kun mönkijän putkirunkoon kiinnitetään Tread-navigaattoriin pariliitetty langaton BC 40-kamera, kuskin on helppo seurata ympäröivää maastoa ja mahdollisia esteitä navigaattorin näytöltä.

“Garmin tulee moottoriurheilumarkkinoille vahvan tuotekokonaisuuden kanssa, joka on suunniteltu vastaamaan moottoriurheilun ystävien tarpeisiin”, kertoo Garmin-yhtiön maailman­laa­juisen kulut­ta­ja­myynnin vara­toimitus­johtaja Dan Bartel. “Uudet Garmin moottoriurheilutuotteet tarjoavat käyttäjilleen enemmän valinnan vapautta maastoajossa ja mahdollisuuden pysyä yhteydessä kavereihin.”

Yhteyden pitäminen

Ajajien seikkaillessa tuntemattomassa maastossa Tread-navigaattorin VHF-järjestelmä, joka tunnetaan paremmin nimellä Group Ride Tracker, varmistaa, ettei ryhmän jäseniltä mene mitään ohi. Järjestelmä pystyy seuraamaan jopa 20 ryhmään kuuluvaa ja jakamaan näiden sijaintitiedot ryhmän jäsenille. Sijaintia seurataan navigaattorin karttanäytöllä. Laitteella voi myös lähettää esiasetettuja viestejä ryhmän jäsenille. Vaihtoehtoisesti Tread-navigaattorin voi pariliittää yhteensopivaan, Bluetooth®-yhteydellä varustettuun kypärään tai kuulokkeisiin hands-free-toimintaa varten. Tread-navigaattori on mahdollista pariliittää myös Garmin inReach®-satelliittiviestintälaitteisiin3 maailmanlaajuista kaksisuuntaista viestintää, säätietoja ja interaktiivista SOS-viestiä varten. Upouudella TreadÔ-mobiilisovelluksella4 on helppo viedä/tuoda GPX-tiedostoja, seurata reaaliaikaisia säätietoja, älypuhelinilmoituksia ja synkronoida matkatiedot kaikkiin laitteisiin.

Maasto haltuun

Tread-navigaattoriin on saatavissa laaja valikoima karttavaihtoehtoja. Laitteeseen on esiladattu Euroopan, Afrikan, mukaan lukien Tracks4Africa, ja Lähi-Idän topografiset kartat. Lisäkarttamateriaalia, mm. Pohjois- ja Etelä-Amerikan, Australian ja Uuden Seelannin kartat, on ladattavissa maksutta

Garmin Expressin kautta. Tarkat Birdseye-satelliittikuvat voi myös ladata Wi-FiÒ-yhteyden kautta suoraan Tread-navigaattoriin ilman vuositilausmaksua.

Omannäköisiin seikkailuihin

Kun Tread-navigaattorin, muun yhteensopivan Garmin-navigaattorin5 tai älypuhelimen6 pariliittää Garmin PowerSwitch-kytkentärasiaan, laitteella voi hallita ajoneuvon 12 V lisävarusteita (jopa kuusi ulostuloliitäntää, kukin enintään 30 ampeeria). Vesitiivis1 rasia on helppo asentaa, ja virtuaaliset kytkinpaneelit voi mukauttaa omiin tarpeisiin etikettien, ikonien ja kanavaryhmittelyn avulla. Hälytysten himmennystä ja vilkkumista voi hallita navigaattorin näytöllä.

Valpas katse

Maastoajoneuvoon voi kiinnittää BC 40 langattoman kameran, jolloin ympäröivää maastoa on helppo seurata navigaattorin näytöltä. Paristokäyttöinen kamera kestää jopa 3 kuukautta yksillä paristoilla ja lähettää laajaa ja korkealaatuista kuvaa jopa 13 metrin päähän. Vesitiivis1 kamera kestää vaikeitakin sääolosuhteita.

Tread-moottoriurheilunavigaattori on saatavissa Q2/2021 aikana suositushintaan 749,00 euroa. Garmin PowerSwitch-kytkentärasian suositushinta on 539 euroa ja BC 40 langattoman kameran 159 euroa (laitteet ovat lisävarusteita). Lisätietoa yllä mainituista maastoajotuotteista löydät osoitteesta visit garmin.com/tread.

1Vesitiiviys IPX7. Lisätiedot Garmin.com/waterrating.

2Ryhmäajoseuranta on käytettävissä vain Tread-navigaattorissa tai zūmo XT-moottoripyöränavigaattorissa, ja vain näitä laitteita käyttäviä pystytään seuraamaan. Ryhmäajoseurannan käyttämiseksi laite on liitettävä ajoneuvon virtalähteeseen. Garmin Group Ride Tracker-toiminnot VHF 169.4Mz taajuuskaistalla mahdollistavat sijaintitietojen jaon ja sijaintipaikannuksen. Radiolaitteiden käyttöä säännellään kansallisessa lainsäädännössä. Jos käytät laitetta Euroopan unionin ulkopuolella, vastuullasi on tuntea laitteen käyttöalueella voimassa oleva lainsäädäntö ja noudattaa sitä. Euroopan unionin alueella laitteen käyttö ei vaadi lisenssiä.

3Lisävaruste; inReach-laitteen käyttöä varten tarvitaan aktiivinen satelliittipalvelusopimus. Satelliittiviestintälaitteiden käyttö on rajoitettua tai kiellettyä joillain alueilla. Laitteen käyttäjän vastuulla on tuntea kullakin alueella sovellettava lainsäädäntö ja noudattaa sitä.

4Tread-sovellus on ladattava yhteensopivaan älypuhelimeen, joka on pariliitetty Tread-navigaattoriin; tietojen synkronointiin laitteesta toiseen tarvitaan aktiivinen Wi-Fi® -yhteys.

5Tarkista yhteensopivat laitteet: Garmin.com.

6Yhteensopivassa ja Garmin PowerSwitch-kytkentärasiaan pariliitetyssä Garmin-navigaattorissa tai älypuhelimessa on oltava käytössä Garmin PowerSwitch-sovellus.

Lähde: MyNewsDesk / Garmin

LUE MYÖS:
Samsung esittelee Galaxy XCover 5:n – kehittynyt älypuhelin koviin oloihin


Muita aiheita muualta

Garmin Venu 2 GPS – Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello, jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne. Näiden yhteysominaisuuksien lisäksi Garmin Venu 2 -malliston GPS-älykelloissa on kattavat terveys-, hyvinvointi– ja liikuntaominaisuudet, mm. unen laadun pisteytys ja vinkkejä sen parantamiseen, stressitason seuranta, energiatason seuranta, Pulse Ox, naisen hyvinvointiominaisuudet ja paljon urheilu- ja harjoitteluvaihtoehtoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *