Internet Tietotekniikka

Verkkoapteekki ya.fi uudistui – asiointi entistä helpompaa ja nopeampaa

Yliopiston Apteekki tekee tinkimättömästi työtä erinomaisen asiakaskokemuksen edistämiseksi apteekeissa ja verkossa. Verkkoapteekin ya.fi myynti 2,5-kertaistui ja kävijämäärä kasvoi 12 miljoonaan vuonna 2020. Uusi verkkokauppa-alusta tekee asioinnista entistä helpompaa, nopeampaa ja sujuvampaa.

– Verkkoapteekin haku-, selaus- ja suodatustoiminnot ovat uudistuneet. Asiakas voi poimia ostoskoriinsa tuotteet nopeasti ja vaivattomasti. Verkkomaksut Klarnan kautta mahdollistavat joustavat maksutavat sekä kahden viikon korottoman ja kuluttoman maksuajan, kiteyttää verkkokaupasta ya.fi vastaava johtaja Joni Kataja.

– Haluamme jatkuvasti parantaa ja yhdenmukaistaa asiakaskokemustamme, joka on valittu useita vuosia yhdeksi Suomen parhaista. Verkkoapteekissa ya.fi haluamme tarjota helppoa, nopeaa ja sujuvaa asiointia sekä henkilökohtaista palvelua ja lääkeneuvontaa, toimitusjohtaja Kimmo Virtanen sanoo.

Yliopiston Apteekin verkko-osoitteet ya.fi ja yliopistonapteekki.fi säilyvät käytössä ennallaan. Myös kanta-asiakkaan omat tiedot säilyvät Oma Uniikissa ja Yliopiston Apteekin mobiilisovelluksessa. Tuttuun tapaan farmaseutit ja kosmetologit palvelevat asiakkaita chatissa klo 7-24 sekä puhelimessa ympäri vuorokauden.

Lähde: STT Info


Muuta luettavaa:

Mikä on tubettaja?

Tubettaja tuottaa videosisältöä verkkoon yksin tai ryhmässä YouTube-videopalveluun, jonne  sisältö suosituimpana suoratoistovideopalveluna useimmiten ladataan. Monet tubettajat tekevät videoita työkseen, sillä he saavat videoiden katseluista tuloja. Moni tubettaja saa tulonsa kaupallisesta yhteistyöstä tai videoissa pyörivistä mainoksista. Kaikki tubettajien tulot ovat veronalaista tuloa ja niistä pitää maksaa veroja.

One thought on “Verkkoapteekki ya.fi uudistui – asiointi entistä helpompaa ja nopeampaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *