One UI 5 Watch
Muu tekniikka Teknologia

Uusi One UI 5 Watch -käyttöliittymä näyttää ensivilkaisun Samsungin seuraavan Galaxy Watch -älykellon ominaisuuksista

Samsung julkaisi uuden One UI 5 Watch -käyttöliittymän, joka tulee saataville Galaxy Watch -laitteisiin myöhemmin tänä vuonna. Uusi ohjelmisto on suunniteltu tuomaan käyttäjille entistä henkilökohtaisemman ja intuitiivisemman terveyskokemuksen. Se sisältää parannuksia, jotka auttavat käyttäjää seuraamaan nukkumistaan paremmin sekä erilaisia kuntoilu- ja turvallisuusominaisuuksia.

“Pyrimme auttamaan käyttäjiämme saavuttamaan hyvinvointitavoitteensa keskittyen erityisesti unenlaadun parantamiseen. One UI 5 Watch on esimerkki tästä, sillä se ohjeistaa parempaan uneen ja varmistaa, että jokainen päivä alkaa energisenä ja valmistautuneena”, sanoo Andreas Berqvist, Head of Product Management, Samsung Mobile eXperience.

Parempi unenlaatu olennaisena osana parempaa terveyttä

Samsung on keskittynyt kolmeen avainelementtiin paremman unen saavuttamiseksi. Kolme avainelementtiä ovat henkilökohtaisten nukkumistapojen ymmärtäminen, terveellisten elämäntapojen kehittäminen ja uniystävällisen nukkumisympäristön luominen. One UI 5 Watch mahdollistaa entistä kokonaisvaltaisemman nukkumiskokemuksen näiden elementtien toteuttamiseksi.

Uusi Sleep Insights UI näyttää käyttäjän unipisteytyksen entistä selkeämmin, jotta edellisen yön unesta saa selkeän tilannekuvan. Sen jälkeen se esittää erilaisia tietoja, kuten univaiheet, kuorsaustunnit ja veren happipitoisuustasot. Lisäksi Sleep Coaching -ohjelma, joka on räätälöity kahdeksalle eri unityypille, on nyt täysin hallittavissa suoraan Galaxy Watch -laitteesta sekä pariksi liitetystä puhelimesta, mikä tekee seuraamisesta kätevämpää ja motivoivampaa.

Mukavan uniympäristön luominen voi vaikuttaa unenlaatuun, ja pienilläkin häiriötekijöille voi olla suuri vaikutus. Siksi Samsung on helpottanut Galaxy Watchin yhdistämistä useisiin laitteisiin. Kun käyttäjän Galaxy Watch havaitsee, että käyttäjä on nukahtanut, SmartThings mahdollistaa muiden yhteydessä olevien laitteiden kytkemisen pois päältä uniympäristön parantamiseksi. Sleep Mode hiljentää ilmoitukset ja himmentää käyttäjän puhelimen ja kellon näytöt nopeasti. Lisäksi One UI 5 Watch -käyttöliittymä hyödyntää infrapunasensoria vihreän LED-valon sijaan, mikä vähentää häiriötekijöitä entisestään.

Älykkäämpää kuntoilua

One UI 5 Watch -käyttöliittymä tuo mukanaan muun muassa henkilökohtaiset sykealueet kuntoilun tueksi. Useiden muiden räätälöityjen juoksuominaisuuksien, kuten reaaliaikaisen juoksuanalyysin sekä räätälöidyn intervalliharjoitusohjelman, lisäksi tämä uusi ominaisuus analysoi yksilöllisiä fyysisiä ominaisuuksia ja luo käyttäjälleen viisi optimaalista harjoitusintensiteettitasoa (lämmittely, rasvanpoltto, aerobinen liikunta, kova treeni ja maksimiteho). Tämä mahdollistaa käyttäjien omien tavoitteiden asettamisen, aina rasvanpoltosta maksimitehojen treenaamiseen.

Galaxy Watch Pro –älykelloa käyttävät ulkoilun ystävät voivat odottaa lisäetuja esimerkiksi laajennetusta Route Workoutista, joka tukee nyt myös juoksemista ja kävelyä aiemmin saatavilla olleiden vaellus- ja pyöräilyreittivaihtoehtojen rinnalla. Galaxy Watch Pro -käyttäjät voivat myös etsiä ja hyödyntää GPX-tiedostoja suoraan Samsung Health -sovelluksen kautta ja saada suosituksia uusista reiteistä joko paikkaan, aikaan, arvosteluun tai suosioon perustuen.

Turvallisuus ennen kaikkea

Turvallisuus on välttämätöntä terveydelle ja hyvinvoinnille, joten One UI 5 Watch sisältää myös parempia työkaluja mahdollisiin hätätilanteisiin. SOS-ominaisuuden päivitykset mahdollistavat suoran yhteyden hätänumeroon, jotta tiedot käyttäjän sijainnista voidaan välittää. Uusi päivitys mahdollistaa myös välittömän pääsyn käyttäjän terveystietoihin, kun SOS-tila on aktivoitu. Lisäksi, Fall Detection –toiminto on nyt aktivoituna oletuksena iäkkäämmille käyttäjille tapaturmariskien vähentämiseksi. Edellämainitut asiat ovat vain muutamia esimerkkejä niistä ominaisuuksista, joita uusi käyttöliittymä voi parhaimmillaan käyttäjälleen tarjota.

One UI 5 Watch -käyttöliittymä tulee ensimmäisenä saataville tulevassa Galaxy Watch -älykellosarjassa myöhemmin tänä vuonna.

Lähde ja kuva: Samsung


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Arvontahullut innostuvat mahdollisuudesta voittaa

Arvontahullut ovat ihmisiä, jotka rakastavat osallistua kaikenlaisiin arvontoihin ja kilpailuihin. Heidän mielestään on jännittävää ja hauskaa odottaa, että onnenpyörä pysähtyy heidän kohdalleen tai että heidän numeronsa arvotaan voittajaksi. Arvontahullut tietävät, että voittaminen on vain tuurista kiinni, mutta he eivät anna sen lannistaa itseään. He ovat valmiita kokeilemaan onneaan uudelleen ja uudelleen, sillä he tietävät, että seuraava voitto saattaa olla aivan nurkan takana.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Älykellot – uusi tapa seurata elämääsi

Älykellot ovat erinomainen tapa seurata elämääsi ja pysyä yhteydessä tärkeisiin tietoihin. Voit käyttää niitä urheiluun, ajanhallintaan, yhteystietojen ylläpitoon, terveyden seurantaan ja paljon muuhun. Älykellojen avulla voit tehdä arjesta entistä helpompaa ja mukavampaa. Älykello sopii myös nuorille sekä senioreille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *