TCL 4K P74
Muu tekniikka Teknologia Tietotekniikka

TCL julkistaa vaikuttavan päivityksen 4K HDR -valikoimaansa uudella P74-sarjalla

TCL Electronics, yksi maailman nopeimmin kasvavista kulutuselektroniikkabrändeistä, lanseeraa täysin uuden P74-sarjansa; 4K HDR TV Google TV:llä ja Game Masterilla. Erinomaisen äänen- ja visuaalisen suorituskyvyn sekä uskomattoman viihdearvon ansiosta P74-sarja on saatavilla pohjoismaisilta jälleenmyyjiltä 85-tuumaisina malleina elokuun lopusta alkaen ja 98-tuumaisina syyskuusta alkaen.

Tämän televisiomallin avulla käyttäjät tallentavat elokuvan putoamisen. Vaikuttavan reunattoman muotoilun sekä Dolby Vision- ja Dolby Atmos -tekniikan ansiosta P74 tarjoaa ensiluokkaisen audiovisuaalisen suorituskyvyn. Suuren näytön mallit, jopa 98 tuumaa, heittävät katsojan suoraan toimintaan, olipa kyse elokuvista, peleistä tai urheilusta. Lisäksi älykkäällä ja tyylikkäällä muotoilullaan TCL P74 lisää tyylikkään lisäyksen olohuoneeseesi, ja edistyksellinen Smart TV -järjestelmä Google TV:llä tarjoaa pääsyn runsaaseen sisältöön suosikkisuoratoistopalveluistasi – kaikki järjestyksessä ja helposti käytettävissä handsfree-ääniohjauksella.

Lue lisää englanninkielisestä lehdistötiedotteesta täältä.

Lähde: TCL
Kuva: TCL


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Ovatko luonteistuotteet sinulle tuttuja?

Luontaistuotteet ovat tuotteita, jotka on valmistettu luonnon raaka-aineista ilman keinotekoisia lisäaineita. Ne voivat olla esimerkiksi vitamiineja, mineraaleja, yrttejä tai muita luonnonaineita. Luontaistuotteiden käyttö perustuu usein perinteisiin ja kansanlääkintään, ja ne ovat olleet osa ihmiskunnan terveydenhoitoa tuhansia vuosia. Vaikka monet luontaistuotteet ovat peräisin perinteisistä hoitomuodoista, nykypäivänä niitä tutkitaan tieteellisesti ja niiden tehoa ja turvallisuutta arvioidaan kliinisissä kokeissa.

Makuja helsingin ravintolamaailmasta

Helsingissä ruokakulttuuri kukoistaa monipuolisissa ravintoloissa. Tarjolla on kaikkea perinteisestä suomalaisesta ruoasta kansainvälisiin herkkuihin. Helsingin ravintolat tarjoavat makumatkoja eri puolille maailmaa, unohtamatta paikallisia makuja. Olipa mielessä fine diningia tai rennompaa tunnelmaa, Helsingin ravintolat tyydyttävät jokaisen ruokahalun.

Viikko Horoskooppi – Tulevan Viikon Tähtisäde

Viikko horoskooppi on astrologinen ennustus tulevalle viikolle. Se perustuu horoskooppimerkkiisi ja planeettojen asentoihin. Horoskooppi tarjoaa vihjeitä rakkaudesta, urasta, terveydestä ja taloudesta. Se auttaa hahmottamaan mahdollisia tapahtumia ja haasteita sekä antaa vinkkejä, miten voit hyödyntää planeettojen vaikutuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Se on opas, joka tarjoaa inspiraatiota ja ohjausta viikon eri osa-alueille.

Tehokkuutta edullisesti: Tutustu Samsung Galaxy A13 -puhelimeen

Koe sulava halpa suorituskyky ja loistava käyttökokemus Samsung Galaxy A13 -puhelimella, joka yhdistää edullisuuden ja laadun täydellisesti. Nauti upeasta 6,5 tuuman näytöstä, joka tarjoaa kirkkaat värit ja tarkan kuvanlaadun. Tehokas neliytiminen suoritin mahdollistaa sulavan sovellusten käytön ja multitaskauksen. Sisäinen tallennustila ja laajennettava muistikorttipaikka takaavat riittävästi tilaa suosikkisisältöjesi säilyttämiseen. Tartu tilaisuuteen ja hanki tämä huikea halpa puhelin, joka ei huuda hintalappuaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *