SkyShowTime
Internet Sovellukset Tietotekniikka

SkyShowTime – Viihdettä suoraan televisioon

SkyShowTime Suomi on uusi suoratoistopalvelu, joka yhdistää Skyn ja ViacomCBS:n parhaat sisällöt. Palvelu tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, sarjoja, lastenohjelmaa ja dokumentteja.

Mitä SkyShowTime tarjoaa?

SkyShowTimen valikoimasta löytyy sisältöä kaikenikäisille ja -mieltymyksiin. Palvelussa on muun muassa:

  • Elokuvat: SkyShowTimen valikoimasta löytyy elokuvia kaikista genreistä, mukaan lukien uusimpia ensi-iltoja, Oscar-palkittuja elokuvia ja klassikoita.
  • Sarjat: SkyShowTimessa on tarjolla sekä uusia että vanhoja sarjoja, mukaan lukien kotimaista ja ulkomaista draamaa, komediaa, lastenohjelmia ja dokumentteja.
  • Lastenohjelmat: SkyShowTimessa on tarjolla laaja valikoima lastenohjelmia, mukaan lukien animaatioita, lastenohjelmia ja nuortenohjelmia.
  • Dokumentit: SkyShowTimessa on tarjolla palkittujen dokumenttien lisäksi myös ajankohtaisia ja viihteellisiä dokumentteja.

Kuinka SkyShowTime toimii?

SkyShowTimen voi tilata joko suoraan palvelun verkkosivuilta tai valitsemaltasi operaattorilta. Palvelun hinta vaihtelee operaattorin mukaan.

SkyShowTimen voi katsoa useilla eri laitteilla, mukaan lukien tietokoneella, älytelevisiolla, tabletilla ja älypuhelimella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *