Samsung QLED Q80C
Teknologia

Samsung esittelee 98-tuumaisen QLED-television

Samsung Electronics esitteli uuden 98-tuumaisen QLED Q80C -televisionsa Euroopassa. Julkaisun myötä Samsungin premium-tason TV -valikoima tarjoaa yhä enemmän upeita valinnanmahdollisuuksia kaikkiin kuva- ja designtarpeisiin.

”Viime vuosina olemme havainneet kuluttajien kasvavan tarpeen suuremmille näytöille. Samsungilla olemme omistautuneet kehittämään tuotteita, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin, helpottavat arkea ja täyttävät heidän yksilölliset tarpeensa”, sanoo varapuheenjohtaja Jose Barreiro-Lopez, Europe Visual Display Office, Samsung Europe.

”Tämä uusi lisäys QLED-mallistoomme on erityisen jännittävä ja tarjoaa erittäin mukaansatempaavan viihdekokemuksen. Se saa elokuvat tuntumaan siltä, kuin istuisit teatterissa, urheilutapahtumat siltä, kuin olisit todella stadionilla, ja pelaamisen siltä, kuin olisit itse keskellä toimintaa. Samsungilla avaamme viihdemaailman, joka perustuu uusimpaan teknologiaan ja jota täydennetään monipuolisilla sisältökumppanuuksilla. Saamme jokaisen kokemuksen heräämään eloon.”

Tällainen on 98-tuumainen Q80C QLED TV

Sukella tekoälyn vahvistamaan kuvakokemukseen Q80C:n kanssa. Televisio toimii Neural Quantum Processor 4K -suorittimella ja käyttää AI Upscaling -tekniikkaa, joka parantaa ja sovittaa kuvanlaadun suurelle näytölle, vahvistaen sisällön syvyyttä ja terävyyttä. Se yhdistyy Quantum HDR+ -tekniikkaan, joka tarjoaa vaikuttavan suorituskyvyn sekä mustantoiston että kirkkauden osalta, jotta kaikki yksityiskohdat voivat näkyä terävästi. Yhdessä Quantum Dot -teknologian 100-prosenttisen värivolyymin kanssa käyttäjät voivat nähdä yksityiskohtia jopa kirkkaimmissa osissa kuvaa ja kokea värintäyteisiä maailmoja. Samsungin näytöillä voi nauttia elävistä ja aidoista PANTONE™:n validoimista väreistä, jotka tuovat eloa näytölle. Jos uppoudut tunneiksi suosikkisisältöösi, voit tehdä sen silmillesi mukavaksi vaihtamalla EyeComfort-tilaan. Se on älykäs asetus, joka on suunniteltu säätämään näytön kirkkautta ja sävyä automaattisesti sisäänrakennetun valoisuusanturin ja auringon lasku- ja nousutietojen perusteella. Jos esimerkiksi katsot televisiota illalla, EyeComfort-tila säätää sinisen valon tasoa, jotta kuvat tuntuvat lämpimämmiltä ja mukavammilta silmille.

Q80C-television SuperSlim-muotoilu sulautuu kotiin saumattomasti. Sen kehyksen upea, superohut muotoilu luo erittäin terävän ikkunan viihteeseen. Mukaansatempaava kokemus ei ole täydellinen ilman uskomatonta ääntä, ja huolimatta SuperSlim-muotoilustaan, tässä laadukkaassa televisiossa on voimakas ääni. Q80C tukee Dolby Atmos -ääniformaattia ja tarjoaa poikkeuksellisen äänenlaadun, jotta katsojat voivat nauttia suosikkiohjelmistaan elokuvamaisella 3D-äänikokemuksella. Samsungin OTS (Object Tracking Sound) Lite varmistaa, että toiminnan jokainen isku tuntuu. Sitä vahvistaa Q-Symphony, joka sovittaa television ja Samsung-soundbarin täydelliseen harmoniaan, mahdollistaen katsojille immersiivisen ja ympäröivän äänen.

Kaikki suosikit yhdessä paikassa

Kaikki Samsung:in vuoden 2023 TV-mallit sisältävät Samsung Smart Hubin; intuitiivisen käyttöliittymän, joka keskittää viihteen saumattomasti yhteen paikkaan. Käyttäjille tarjotaan myös ominaisuuksia pilvipelaamiseen sekä FreeSync Premium Pro -tuki, joka mahdollistaa pelaamisen ammattilaisen tavoin. Se tarjoaa HDR-pelaamista matalalla latenssilla ja minimoi kuvan pätkimisen ja nykimisen näytöllä. Se mahdollistaa pelaajille upean käyttäjäkokemuksen, olivatpa he sitten pelaamassa HDR-pelejä tai katsomassa elokuvia tai muuta sisältöä.

Lisää uusi kerros viihdekokemukseen Philips Hue Syncillä: tämä kumppanuus tarjoaa upottavan ja älykkään valaistussäädön ja synkronoituu kauniisti katselu- tai pelikokemuksiisi.

Q80C julkaistaan maailmanlaajuisesti tänään, 7. heinäkuuta.

Lähde: Samsung
Kuvat: Samsung


Muuta mielenkiintoista

Outletit – Huippumerkkejä edullisesti

Marimekko outlet ja Halti Outlet tarjoaa mahdollisuuden hankkia huippu tuotteita edullisesti. Näissä myymälöissä myydään ylijäämävarastoja, mallikappaleita ja viime kauden tuotteita alennettuun hintaan. Outlet-ostoksilla voi säästää merkittävästi, kun saa laadukkaita vaatteita, kenkiä ja asusteita huomattavasti normaalihintaa halvemmalla. Laaja valikoima, houkuttelevat alennukset ja arvostettujen brändien saatavuus tekevät outleteista suositun vaihtoehdon shoppailuun. Tutustu myös Iittala outlet myymälään.

Google Pay – Vaivaton ja helppo tapa maksaa ostokset

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Dropshipping ja verotus

Dropshipping-verotuksessa on huomioitava tärkeitä näkökohtia. Paikalliset verolait vaihtelevat, joten on tärkeää tutustua niihin. ALV voi olla perittävä myyntihinnasta, ja verovelvollisuus voi edellyttää rekisteröitymistä. Lisäksi tuloverot on maksettava saaduista tuloista. Kirjanpidon ylläpito ja ammattilaisen konsultointi ovat suositeltavia. Dropshipping verotus kannattaa kysyä oman maan verotoimistosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *