älykello
Älypuhelimet Sovellukset Teknologia Uutinen

OnePlus Watch: Tyylikäs ja tehokas älykello

OnePlus Watch älykello on perinteisen kellon tyylikäs yhdistelmä, joka tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia ja toimintoja. Se on suunniteltu niille, jotka etsivät älykelloa, joka on sekä muodikas että toimiva.

Muun muassa nämä ominaisuudet tekevät OnePlus Watchista houkuttelevan vaihtoehdon:

  • Tyylikäs muotoilu: OnePlus Watch älykello on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä ja safiirilasista. Se on saatavana useissa tyylikkäissä väreissä, joten löydät varmasti sellaisen, joka sopii tyyliisi.
  • Pitkä akunkesto: OnePlus Watchilla on jopa 45 päivän akunkesto yhdellä latauksella. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää sitä koko päivän ilman, että sinun tarvitsee huolehtia sen lataamisesta.
  • Laaja valikoima ominaisuuksia: OnePlus Watchissa on monia ominaisuuksia, kuten GPS, sykemittari, veren happitasot, univalvonta ja paljon muuta. Se tukee myös useita urheilutiloja, joten voit seurata edistymistäsi harrastuksissasi.
  • Wear OS: OnePlus Watch toimii Wear OS -käyttöjärjestelmällä, joka tarjoaa laajan valikoiman sovelluksia ja ominaisuuksia. Voit ladata sovelluksia Google Play Kaupasta ja muokata kelloasi oman makusi mukaan.

OnePlus Watch 2:n uudet ominaisuudet:

OnePlus Watch 2 on äskettäin julkaistu päivitetty versio alkuperäisestä OnePlus Watchista. Se sisältää useita uusia ominaisuuksia ja parannuksia, kuten:

  • Suurempi näyttö: OnePlus Watch 2:ssa on 1,78 tuuman AMOLED-näyttö, joka on 20 % suurempi kuin alkuperäisen mallin näyttö.
  • Parannettu akkukesto: OnePlus Watch 2:n akunkesto on jopa 14 päivää, mikä on merkittävä parannus alkuperäiseen malliin.
  • Lisää terveysominaisuuksia: OnePlus Watch 2 sisältää useita uusia terveysominaisuuksia, kuten EKG:n (sydänsähkökäyrän) ja SpO2:n (veren happitasojen) jatkuvan seurannan.
  • 4G-yhteys: OnePlus Watch 2:ssa on 4G-yhteys, jonka avulla voit soittaa puheluita ja lähettää tekstiviestejä kellastasi ​​ilman puhelinta.

OnePlus Watch vs. OnePlus Watch 2:

OminaisuusOnePlus WatchOnePlus Watch 2
Näytön koko1,39 tuumaa1,78 tuumaa
Akun kestoJopa 45 päivääJopa 14 päivää
TerveysominaisuudetSykemittari, veren happitasot, univalvontaSykemittari, veren happitasot, univalvonta, EKG, SpO2
YhteysBluetoothBluetooth, 4G
HintaAlkaen 159 €Alkaen 329 €

Kumpi OnePlus Watch sopii sinulle?

Paras OnePlus Watch -malli sinulle riippuu tarpeistasi ja budjetistasi. Jos etsit edullista älykelloa, joka tarjoaa perusominaisuudet, OnePlus Watch on hyvä vaihtoehto. Jos tarvitset älykelloa, jolla on pidempi akunkesto, enemmän terveysominaisuuksia ja 4G-yhteys, OnePlus Watch 2 on parempi valinta.

Lisätietoa OnePlus Watchista:

Kuva: OnePlus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *