Minimalistinen ja tyylikäs
Uncategorized

Nauti kodikkaasta tunnelmasta ja kristallinkirkkaasta äänestä uudella Sony LSPX-S3 Glass -kaiuttimella

Sony esitteli tänään uuden lasisen ja langattoman LSPX-S3-kaiuttimen. Orgaanisen lasidiskanttielementin ja candlelight-tilan ansiosta LSPX-S3:n ääni ja valaistus luovat välittömästi kodikkaan tunnelman mihin tahansa kotiin.

  • Erinomainen äänentoisto – kaiuttimen ääni kulkee orgaanisesta lasista valmistetun diskanttikaiuttimen kautta.
  • Tyylikäs kaiutin sulautuu mihin tahansa sisustukseen.
  • Kaiuttimen pehmeä valo, joka välkkyy kynttilän tavoin, luo täydellisen kodikkaan tunnelman.
  • Sisäänrakennettu 8 tunnin akunkesto[1] ja kannettava muotoilu, joiden ansiosta kaiuttimen kuljettaminen on vaivatonta.

Kristallinkirkas ääni

Minimalistinen ja tyylikäs kannettava kotikaiutin tuottaa muotoilunsa avulla upean äänenlaadun. LSPX-S3-kaiuttimessa on käytetty Advanced Vertical Drive Technology -teknologiaa. Kaiuttimen orgaanisen lasin pohjaan on kiinnitetty kolme aktuaattoria, jotka värisyttävät koko lasidiskanttia, jolloin ääni toistuu joka suuntaan.

LSPX-S3:n orgaanisen lasidiskanttielementin avulla korkeat äänet kuuluvat selkeästi ja voimakkaasti, ja ääni leviää tasaisesti kaikkialle. Musiikkilajista riippumatta musiikki täyttää huoneen kaikki nurkat ja luo samalla kodikkaan tunnelman.

LSPX-S3-kaiuttimessa on lisäksi 46 mm:n kaiutinyksikkö ja passiivinen radiaattori. Kaiutinyksikkö luo tasapainoiset keskiäänet, kun taas passiivinen radiaattori parantaa matalataajuisia ääniä. Bassoääntä saa lisättyä valitsemalla Bass Boost -tilan Sony | Music Center -sovelluksessa. LSPX-S3 on Bluetooth®-yhteensopiva ja siinä on LDAC-tekniikka korkealaatuista äänensiirtoa varten.

Kaksi Glass Sound -kaiutinta voi kytkeä stereoparilla, jolloin kumpikin kaiutin voi toimia vasemman tai oikean stereon äänikanavana.

Sulautuu kaikkiin koteihin

Olipa kaiuttimen käyttötarkoituksena herättää aamulla tai luoda pehmeää hehkua olohuoneeseen, tyylikäs muotoilu sulautuu kotiin saumattomasti. Laitteen runko-osa on hopeanvärinen ja puolimatta, ja sen pohja-osa on kankainen. Hienostunut muotoilu, sileä ja korkealaatuinen metallipinta takaavat, että LSPX-S3 sopii vaivattomasti mihin tahansa huoneeseen.

Valaise yö

Kodin tunnelmaa voi kohottaa candlelight-tilan avulla. Asetus tarjoaa herkän kynttilän liekin kaltaisen valaistuksen, kirkkaan valaistuksen yleiskäyttöön ja himmeän valaistuksen yöksi. Valon voi jopa synkronoida sykkimään musiikin tahdin mukaisesti. LSPX-S3-kaiuttimessa on neljä erilaista valotilaa ja 32 kirkkaustasoa. Kirkkauden voi säätää tilanteeseen sopivaksi helposti liu’uttamalla laitteen kosketusanturia.

Glass Sound Speaker auttaa rentoutumaan ennen nukkumaanmenoa, jolloin käyttäjä voi kuunnella musiikkia lempeässä valaistuksessa. Uniajastimen voi asettaa helpottamaan nukkumaan menemistä ja rentoutumista. LSPX-S3:ssa on lisäksi sisäänrakennettu mikrofoni, jonka avulla käyttäjä voi vastata puheluihin mistä tahansa – näin kotona työskentely on entistä nautinnollisempaa.

LSPX-S3 on pieni ja kompakti. Siinä on jopa 8 tunnin akunkesto ja USB Type-C®-lataus, joka helpottaa liitettävyyttä. Kaiutin sopii kaikkiin tilanteisiin ja täyttää huoneen valolla, musiikilla ja tunnelmalla.

Suunniteltu ympäristö huomioiden

Kaiutin on suunniteltu paitsi tyylikkäästi myös ympäristö huomioiden. Laitteen pakkausmateriaali sisältää alle 5 % muovia, mikä tukee Sonyn sitoumusta vähentää tuotteidensa ja toimiensa ympäristövaikutuksia.

Tuote ei ole tarkoitettu kodin valaisuun.

LSPX-S3 on saatavana lokakuusta 2021 alkaen. Suositushinta 350 €.

Lähde: MyNewsDesk


Muuta luettavaa muualta

Samsung ja suosittu TikTok lanseeravat StemDrop -musiikkialustan

Uusi kansainvälinen musiikkialusta StemDrop heijastaa Samsungin sitoutumista luovan ilmaisun vahvistamiseen. TikTokin käyttäjät voivat sen avulla löytää uutta musiikkia ja aloittaa maailmanlaajuisia musiikkiyhteistöitä. Tutustu dna puhelimet valikoimaan, josta voit löytää itsellesi tai lapsellesi  sopivan älypuhelimen vaikka tiktok videoiden videoiden varten. Esimerkiksi Apple iPhone 13 Pro on todella tehokas puhelin kuvien ja videoiden kuvaamista varten.

Tietokone ja mobiilipelaaminen nykypäivänä

Siitä lähtien kun kotitietokoneet ja pelikonsolit tulivat koteihin 80-luvulla, on yleinen asenneilmapiiri pelaamista kohtaa muokkaantunut nykyisenlaiseksi. Nykyään on nimittäin aivan hyväksyttävää aikuisille sekä miehille, että naisille pelata mobiilipelejä, vaikka linja-autopysäkillä, kahvitauolla tai vaikkapa metrossa matkustaessaan. Kaikenlaiset mobiilipelit ovat lisääntyneet ja voit esimerkiksi pelata vaikka CS:GO match makingia kavereiden kanssa esportal alustalla. Esportal tarjoaa paremmat serverit pelaamista varten ja voit saada itsellesi skinejä dropeista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *