Honor älypuhelin
Älypuhelimet

Honor 90: Tyylikäs ja tehokas älypuhelin huippuluokan kameralla

Honor 90 on älypuhelin, joka tarjoaa tyylikkään muotoilun, tehokkaan suorituskyvyn ja huippuluokan kameran. Se on täydellinen valinta niille, jotka etsivät puhelinta, joka on sekä kaunis että käytännöllinen.

Muotoilu ja rakenne

Honor 90 puhelin on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja se on saatavana useissa tyylikkäissä väreissä. Puhelimen takaosa on valmistettu lasista ja siinä on kaunis kaareva muotoilu, joka tekee siitä mukavan kädessä pidettävän. Puhelimen etuosassa on suuri ja kirkas näyttö, jonka yläreunassa on pieni lovi etukameralle.

Näyttö

Honor 90:ssä on 6,7 tuuman AMOLED-näyttö, jonka tarkkuus on 2400 x 1080 pikseliä. Näyttö on kirkas ja värikkään ja siinä on 120 hertsin virkistystaajuus, joka tekee näytön käytöstä sujuvaa.

Suorituskyky

Honor 90 on varustettu tehokkaalla Qualcomm Snapdragon 778G+ -prosessorilla ja 8 gigatavulla RAM-muistia. Tämä tekee puhelimesta erittäin nopean ja sujuvan käyttää. Puhelimessa on myös 256 gigatavua tallennustilaa, joten sinulla on runsaasti tilaa kuville, videoille ja sovelluksille.

Kamera

Honor 90:n yksi parhaista ominaisuuksista on sen kamera. Puhelimessa on kolmoiskamerajärjestelmä, jossa on 50 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera ja 2 megapikselin makrokamera. Pääkamera ottaa erinomaisia kuvia kaikissa valaistusolosuhteissa. Ultralaajakulmakamera on täydellinen maisemien ja ryhmäkuvien ottamiseen. Makrokameraa voi käyttää pienten yksityiskohtien kuvaamiseen.

Puhelimessa on myös 32 megapikselin etukamera, jolla otat laadukkaita selfie-kuvia.

Akku

Honor 90:ssä on 4800 milliampeeritunnin akku, joka tarjoaa pitkän käyttöajan. Puhelimella voi helposti käyttää koko päivän ilman latausta. Puhelimessa on myös 66 watin pikalataus, jonka avulla voit ladata akun nopeasti tyhjästä täyteen.

Ohjelmisto

Honor 90 puhelin toimii Android 12 -käyttöjärjestelmällä, jonka päällä on Honorin oma Magic UI 5.0 -käyttöliittymä. Käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja siinä on useita hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tekniset tiedot

OminaisuusArvo
Näyttö6,7 tuuman AMOLED, 2400 x 1080 pikseliä, 120 Hz
ProsessoriQualcomm Snapdragon 778G+
RAM-muisti8 gigatavua
Tallennustila256 gigatavua
KameraKolmoiskamerajärjestelmä: 50 MP pääkamera, 8 MP ultralaajakulmakamera, 2 MP makrokamera
Etukamera32 MP
Akku4800 mAh
Lataus66 watin pikalataus
KäyttöjärjestelmäAndroid 12
KäyttöliittymäMagic UI 5.0

Hinta ja saatavuus

Honor 90:n hinta on noin 400 euroa. Se on saatavilla Honorin verkkokaupassa ja valtuutetuilla jälleenmyyjillä.

Lisätietoja ja tarkemmat tiedot puhelimesta:

Kuva: Honor

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *