Garmin esittelee korkealuokkaisen taktisen tactix 7-älykellomalliston
Muu tekniikka

Garmin esittelee korkealuokkaisen taktisen tactix 7-älykellomalliston

Garmin tänään esitellyt uuden suku­polven taktisten älykellojen tactix® 7-malliston. Älykelloissa on viiden painikkeen ja mukautuvan kosketusnäytön käyttöliittymä, kattava valikoima taktisia, harjoittelu- ja suoritusominaisuuksia, navigoin­ti­toiminto ja selkeitä hyvinvoinnin ja terveyden seurantaominaisuuksia. Päivä- ja yötoimintaan soveltuva tactix 7 on varustettu aina päällä olevalla, pimeänäkölaiteyhteensopivalla näytöllä ja multi-LED-taskulam­pulla. Kaikissa kolmessa mallissa on erinomainen akunkesto, valikoiduissa tactix 7-laitteissa lisäksi aurinkolataus. Olipa menossa HIIT-harjoitus tai HALO-hyppy, latauksesta ei tarvitse huolehtia.

“Uudet tactix 7-GPS-älykellot ovat erinomainen valinta jokapäiväiseen käyttöön. Taktiset ominaisuudet tekevät kelloista monikäyttöisiä. Voit luottaa siihen, että tactix 7 johdattaa perille, olitpa sitten menossa salille, luontovaelluksella perheen kanssa tai valmistautumassa hyppäämään laskuvarjolla kohtee­seen”, kertoo Garmin -yhtiön maailman­laa­juisen kuluttajamyynnin varatoimitus­johtaja Dan Bartel. “Korkealuokkaisten materiaalien ja uuden tyylikkään muotoilun ansiosta tactix 7 on luotettava kumppani yhtä lailla kenttätehtävää suoritettaessa kuin asiakastapaamisessa. tactix 7 on todella valmis kaikkiin haasteisiin.”

Suunniteltu kestämään

Vesitiiviit (10 ATMtactix 7-GPS- älykellot on suunniteltu sotilasstandardien (MIL-STD-810) mukaisesti. Uudet metalliset painikkeiden suojukset ja vahvistetusta metallista vahvistetut korvakkeet on yhdistetty mustaan DLC-pinnoitettuun titaanikellonkehään ja takakanteen. tactix 7 Pro-malleissa on myös erittäin kestävä taktinen, musta, nailonista valmistettu QuickFit-ranneke. Kolmessa eri mallissa saatavissa olevassa tactix 7-älykellossa on 1.4 tuuman näyttö ja naarmuuntumista kestävä safiirilasi. Safiiria pide­tään yhtenä maapallon kovimmista materiaaleista, joten tactix 7:n näyttö pysyy toimintakunnossa ankarimmissakin olosuhteissa.

Uutuutena tactix 7-mallistossa on kosketusnäytön ja painikkeiden yhdistelmä. Perinteiset painikkeet toimivat kaikissa olosuhteissa. Mukautuvan kosketusnäytön avulla valikoihin ja toimintoihin pääsee nopeasti. Viiden painikkeen ja kosketusnäytön tehokas käyttöliittymä mahdollistaa karttojen nopean ja intuitiivisen käytön. Tilannetietoisuus säilyy hyvänä myös matkapuhelinverkkojen ulkopuolella.

tactix 7-GPS-älykelloissa on uusi multi-LED-taskulamppu, joka tarjoaa kirkasta ja tasaista lisävalaistusta joko vihreänä tai valkoisena. Vihreä valo ei häiritse silmien luontaista hämäränäköä.

Tactix 7-kelloissa on salattu tila, joka kerää matka- ja biometriset tiedot tallentamatta sijaintitietoja harjoittelun tai operaatioiden aikana. Tätä suojaustoimintoa hyödyntämällä varmistetaan, että tactix 7-älykelloa voi käyttää – ja ladata kirjattuja tietoja – paljastamatta sijaintitietoja suosittujen mobiiliharjoittelu­sovellusten kautta. Kun sijaintitietoja ei tallenneta laitteeseen, operaation turvallisuus ei vaarannu, vaikka laite katoaisi.

tactix 7-malliston laitteissa on erinomainen akun kesto; tactix 7-vakiomallin akku kestää jopa neljä viikkoa älykellotilassa; aurinkolatausominaisuuksien parantumisen ansiosta tactix 7 Pro-mallin akku kestää jopa 37 päivää älykellotilassa.

Valmiina toimintaan

tactix 7-malliston laitteissa on kattava valikoima taktisia ominaisuuksia: yhteensopivuus pimeänäkö­laitteiden kanssa, Jumpmaster, kahden sijaintimuodon GPS-koordinaatit, projisoidut reittipisteet ja mahdollisuus pyyhkiä kaikki käyttäjätiedot laitteen muistista parissa sekunnissa, jos tarve vaatii. Ilmakuljetuksin tuetuissa operaatioissa Jumpmaster on käytettävissä kolmessa hyppytyypissä: HAHO, HALO ja Static. Kun kello asetetaan kahden sijaintimuodon tilaan, kahden järjestelmän koordinaatit, esim. MGRS ja leveysaste/pituusaste, näkyvät samanaikaisesti samassa tietokentässä. Kun pimeänäkötila aktivoidaan, näytön taustavalo himmenee automaattisesti tasolle, joka ei häiritse pimeänäkölaitteiden käyttöä.

Siviili- ja liikennelentäjille on hyötyä tactix 7-älykellon Direct-To Navigation-toiminnosta, jonka avulla voidaan navigoida suoraan esiladattuun maailman­laajuiseen tietokantaan kuuluvalle lentokentälle. Nearest-toiminto ohjaa suorinta tietä lähimmälle lentokentälle. tactix 7-laitteesta näkee lisäksi kattavat lentosäätiedot, mm. NEXRAD-tutkatiedot, määräaikaiset lentosääsanomat (METAR) ja lentopaikka­ennusteet (TAF), tuuli- ja näkyvyystiedot, barometrinen ilmanpaine.

Edistyksellisiä harjoitteluominaisuuksia

Jatkuvaan käyttöön tarkoitetuissa tactix 7-malleissa on 24 t./vrk. toiminnassa olevia Garmin hyvinvoinnin ja terveyden seurantatyökaluja, kuten Pulse Ox, rannesykeanturi, hengityksen ja stressitason seuranta, sekä useita hyvinvointia edistäviä ominaisuuksia, mm. Body Battery™, kuntoikä ja unenlaadun pisteytys ja seuranta4. tactix 7-mallisto on yhteensopiva muiden Garmin-laitteiden kanssa, kuten inReach® Mini 25 -satelliittiviestintälaite ja koirien seurantaan tarkoitettu Alpha® 10-käsilaite.

Edistyksellistä Garmin-harjoitteluteknologiaa hyödyntävät tactix 7-laitteet voivat auttaa saavuttamaan treenitavoitteita. Mm. metsästykseen, vuorikiipeilyyn, voimaharjoitteluun tarkoitettujen urheilusovel­lusten lisäksi tactix 7 tarjoaa välineitä, joilla yltää huippusuorituksiin. Työkaluja ovat mm. Real-Time Stamina, joka seuraa ja auttaa hallitsemaan rasitusta; palautumisavustin, joka arvioi mm. harjoittelun intensiteetin sekä stressitason, päivittäisen aktiivisuuden ja unen laadun perusteella, kuinka paljon lepoaikaa tarvitset harjoituksen jälkeen ennen seuraavaa suoritusta; päivittäiset harjoittelu­ehdotuk­set, jotka ehdottavat harjoituksia harjoitusrasituksen, harjoittelutilan ja yleisen kuntotason perusteella.

Maailmanlaajuinen navigointi

Laite käyttää sijaintitarkkuuden parantamiseen navigointisatelliittien useilla taajuuksilla lähettämiä signaaleja alueilla, missä GNSS-signaalit heijastuvat, ovat heikkoja tai eivät yleensä mene läpi. Kaikkiin tactix 7-laitteisiin on esiladattu paikallinen, usean mantereen Topo-kartta, ja niihin voi ladata maksutto­masti lisäkarttoja eri puolilta maailmaa. tactix 7-älykelloihin on myös ladattu yleiset maastokartat, SkiView-laskettelukartat ja yli 42.000 golfkentän kartat eri puolilta maailmaa.

Applied Ballisticsin (AB) ohjelmistoja käyttävien asiakkaiden iloksi tactix 7 – Pro Ballistics-malli integroituu nyt täysin AB-ekosysteemiin, mukaan lukien AB Synapse™-sovellus ja antureiden integrointi.

tactix 7-mallisto edustaa jatkuvasti uudistuvaa Garmin-älykelloteknologiaa ja tulee myyntiin Q2/2022 aikana.

tactix 7 Sh. 1139€

tactix 7 Pro Solar Sh. 1349€

tactix 7 Pro Ballistics Solar Sh. 1659€

Lähde: Garmin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *