Erittäin suorituskykyisessä Garmin Enduro 2 -multisport-älykellossa on kartat, kosketusnäyttö ja erinomainen akunkesto
Muu tekniikka Teknologia Tietotekniikka

Erittäin suorituskykyisessä Garmin Enduro 2 -multisport-älykellossa on kartat, kosketusnäyttö ja erinomainen akunkesto

Garmin on tänään esitellyt erittäin suorituskykyisen Enduro2-multisport-GPS-älykellon. Kestävyysurheilijoille suunnitellussa kestävässä ja kevyessä Enduro 2-kellossa on useiden mantereiden TopoActive-kartat, erittäin kirkas LED-taskulamppu ja ainutlaatuinen Garmin SatIQ™-teknologia, joka auttaa optimoimaan akunkestoa. Aurinkolatauksella kellon akku kestää jopa 46 päivää älykellotilassa ja jopa 150 tuntia GPS-tilassa. Tämä riittää pisimpiinkin ultra- tai seikkailu-urheilukisoihin.

“Ultraurheilijat tietävät, mitä sitoutuminen tarkoittaa. Enduro 2 on luotettava väline, josta on hyötyä harjoittelussa ja palautumisessa”, kertoo Garmin-yhtiön maailmanlaajuisen kuluttaja­myynnin varatoimitusjohtaja Dan Bartel. “Esiladatuilla kartoilla, musiikkitoiminnoilla, luokkansa parhaalla akun kestolla ja entistä laajemmalla suoritusominaisuusvalikoimalla varustettu Enduro 2 on hyvin tarpeellinen laite kestävyysurheilijoille.”

Suunniteltu ääriolosuhteisiin

Korkealuokkaisista materiaaleista valmistetussa kevyessä ja kestävässä Enduro 2-kellossa on titaaninen kellonkehä ja takakansi, 1.4 tuuman Power Sapphire™-kellonlasi, miellyttäväntuntuinen Ultrafit-nailonranneke ja uusi kosketusnäyttö, joka täydentää perinteistä painikekäyttöliittymää. Enduro 2 kerää päivän aikana aurinkoenergiaa. Akku kestää jopa 150 tuntia GPS-tilassa ja jopa 46 päivää älykellotilassa. Kestävyysurheilijat voivat jatkaa matkaansa turvallisin mielin auringonlaskun jälkeen uuden, himmennettävän LED-taskulampun valossa. Enduro 2:ssa on tähän mennessä kirkkain Garmin-taskulamppu, joka on kaksi kertaa kirkkaampi kuin fēnix 7X-mallissa. Taskulampussa on valinnainen vilkkuva valo, joka mukautuu juoksijan rytmiin, ja punainen turvavalo.

Kestävyysominaisuuksia

Entistä paremman aurinkolatauksen ansiosta Enduro 2-multisportkellon akku kestää jopa 40 % pidempään kuin aiemman mallin. Ainutlaatuisilla Garmin-navigointiominaisuuksilla ja esiladatuilla TopoActive- ja laskettelukartoilla varustettu Enduro 2 on suunniteltu kestämään pisimmissäkin ultrakisoissa. SatIQ™-teknologiaa hyödyntävällä monisatelliittituella varmistetaan, että sijaintitarkkuus on hyvä kaikissa ympäristöissä ja että akunkesto on aina paras mahdollinen. Enduro 2:n Wi-Fi®-yhteyden kautta on helppo tehdä kartta- ja ohjelmistopäivitykset ilman tietokonetta.

Kilpailu- ja harjoitteluominaisuudet

  • NextFork™ -karttaopastus näyttää etäisyyden seuraavaan polkujen risteykseen ja edessä olevan polun nimen. Tietojen ansiosta sijainti reitillä on aina selvillä.
  • Nousuun mukautettu tahti auttaa ymmärtämään, miten juoksutahtia kannattaa säätää erilaisissa maastoissa, jotta suoritus sujuisi suunnitellusti. Toiminto näyttää, mikä olisi vastaava juoksutahti tasamaalla juostaessa. Tahdin säätäminen auttaa jaksamaan läpi koko kilpailun.
  • Visuaalinen kisaennuste kertoo juoksuhistorian ja yleisen kuntotason perusteella arvion vauhdista suunnitellulla juoksumatkalla. Trendidata näyttää, miten harjoittelu vaikuttaa aikoihin, jolloin saavutat uusia henkilökohtaisia ennätyksiä.
  • Automaattinen lepoajan tallennus kirjaa tauot ultrajuoksusuoritusten aikana. Liikkeessä ja pysähdyksissä vietettyjä aikoja on helppo seurata ilman, että käyttäjän tarvitsisi muistaa keskeyttää juoksusuoritus.
  • ARWS-hyväksytty seikkailu-urheiluprofiili seuraa sykettä, nousua, väliaikoja ja muita tietoja kilpailun aikana ja tallentaa tiedot niin, että niitä voi tarkastella kilpailun jälkeen seikkailu-urheilusääntöjen mukaisesti. Yhteenvetonäytöstä on hyötyä, kun loppuaikaa tarkistetaan kilpailutoimikunnan kanssa.

Tunne kehosi paremmin

Uusi Health SnapshotTM-toiminto tallentaa keskeiset hyvinvointitiedot, mm. syke, sykevaihtelu, Pulse Ox, hengitystahti ja stressitaso, ja tuottaa niistä raportin. Edistyksellisiin ominaisuuksiin kuuluvat Body Battery™, kuntoikä ja unen seuranta unenlaadun pisteytyksellä. Kellossa on myös suuri valikoima sisä- ja ulkolajiprofiileja, mm. maastopyöräily, uinti, vaellus, juoksu, golf, jooga, lainelautailu. Enduro 2 hyödyntää hyvinvointitietoja suoritustoiminnoissa, joihin kuuluvat palautumisavustin, päivittäin ehdotetut harjoitukset, jne.

Yhteysominaisuudet

Laitteessa on Garmin Pay-lähimaksu ja älykkäät ilmoitukset puheluista, tekstiviesteistä, kalenteri­hälytyksistä, somepäivityksistä, uutisotsikoista, jne. kellon näytöllä, kun kello on pariliitetty yhteen­sopivaan AndroidTM– tai Apple®-älypuhelimeen. Älypuhelimeen pariliitettynä Enduro 2 pystyy lähettä­mään sijaintitiedolla varustetun viestin yhteyshenkilöille. Viestin voi lähettää manuaalisesti tai valikoi­duissa ulkoilmalajeissa automaattisesti tapahtumien rekisteröintitoiminnon avulla.

Enduro 2 saatavuus Q3/2022 aikana, suositushintaan 1.139 €.

Katso myös: Älykello jolla voi soittaa

Lähde: Garmin


Vinkki: Mikä olisi paras älykello nuorelle? Miten olisi Huawei Watch Fit 2 -älykello

Huawei Watch Fit 2 -älykello tarjoaa älykkäiden ominaisuuksiensa ansiosta erinomaiset edellytykset monipuoliseen harjoitteluun sekä terveyden seurantaan. 1,74 tuuman FullView-kosketusnäytöllä varustettu älykello tukee Bluetooth-puheluita. Android- ja Apple-yhteensopivan kellon akku kestää jopa 10 päivää. Tämä olisi edullinen älykello nuorelle käyttöön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *