Muu tekniikka Teknologia

Ympäröi itsesi täydellisen realistisella äänellä Sonyn uuden 7.1.2-kanavaisen HT-A7000 Soundbarin avulla

  • HT-A7000-kaiuttimen Vertical Surround Engine ja S-Force PRO Front Surround ympäröivät käyttäjän virtuaalisella audioelämyksellä.
  • Paranna kuuntelukokemusta valinnaisilla subwoofereilla ja takakaiuttimilla.
  • Sound Field Optimization -toiminto kalibroi ja muokkaa äänen huoneeseen sopivaksi.
  • Koe mukaansatempaava audiovisuaalinen kokemus yhdistämällä kaiutin BRAVIA-televisioon Acoustic Center Sync -sovelluksella.

Sony on tänään julkistanut soundbar-kaiuttimiensa uuden lippulaivan, HT-A7000:n, joka ympäröi kuuntelijan täydellisen realistisella tilaäänellä ja auttaa saavuttamaan aivan uudenlaisen immersion tason.

Ylivertainen tilaääni

HT-A7000 -soundbarissa on 7.1.2-kanavat: kaksi ylöspäin suunnattua kaiutinta overhead-äänelle, kaksi beam-diskanttikaiutinta ja viisi laajemman äänen mahdollistavaa etukaiutinta sekä sisäänrakennettu subwoofer matalille äänille. Vertical Surround Engine- ja S-Force PRO Front Surround- tekniikka luovat virtuaalisen tilaäänen, joka mahdollistaa Dolby Atmos®-, ja DTS:X® -tilaäänistä nauttimisen täysin rinnoin.

Sonyn Vertical Surround Engine -tekniikan ansiosta HT-A7000 pystyy sijoittamaan ääntä myös pystysuunnassa. Tällöin overhead-äänet saadaan tuotettua ilman kattoon kiinnitettyjä kaiuttimia. Lisäksi se luo S-Force Pro Front Surroundin avulla virtuaalisen surround-äänikentän, jossa ääni kantautuu kuuntelijalle molemmilta puolilta.

Hienostunutta kaiutinteknologiaa

HT-A7000:ssa on kaksi ylös suunnattua kaiutinta, jotka heijastavat ylhäälle suunnatut äänet suoraan kattoon. Tämä ja Vertical Surround Engine luovat yhdessä tunnelmallisen overhead-äänikokemuksen.

Diskanttikaiuttimet kimmottavat äänet seinistä ja lisäävät surround-ääntä luoden aidomman elämyksen laajemmalta alueelta kuin televisio. Kun ne yhdistetään S-Force PRO Front Surroundin kanssa, saadaan vielä leveämpi surround-ääni.

Ylöspäin suunnatut kaiuttimet, sisäänrakennettu subwoofer ja etukaiuttimet muodostavat X-Balanced-kaiutinyksikön, jonka ainutlaatuinen suorakaiteen mallinen muotoilu maksimoi kaiutinkalvojen alueen ja lisää painetta luoden muhkeamman basson ja selkeämmän puheäänen.

Immersoidu musiikin, elokuvien ja pelien ylivertaiseen laatuun

Musiikki herää eloon uudella tavalla HT-A7000:n kanssa. High-Resolution Audion kristallinkirkkaan tarkkuuden ansiosta musiikki kuulostaa juuri sellaiselta kuin muusikot ovat sen tarkoittaneet. 360 Reality Audio luo immersiivisen keikka- tai studiokokemuksen. 360 Reality Audiota tukevat Amazon Music HD, Deezer, nugs.net ja TIDAL.

HT-A7000n DSEE ExtremeTM-toiminto käyttää Edge-tekoälyä, joka korjaa musiikkia reaaliaikaisesti. Pakatut musiikkitiedostot avataan uudelleen, jotta saadaan rikkaampi ja täydempi kuunteluelämys.

Mitä tulee elokuviin ja peleihin,  HT-A7000 luo kohtauksia, joiden värit ja syvyys ovat kuin elävästä elämästä. Alkuperäinen kuvan laatu säilyy HT-A7000käyttäessä, joten käyttäjä voi uppoutua täysin elokuviin. Pelit ja elokuvat ovat entistä jännittävämpiä ja realistisempia, sillä HT-A7000 tukee uusimpia formaatteja kuten 8K HDR, 4K120 ja Dolby Vision.

Uppoudu syvemmälle valinnaisilla subwoofer- ja takakaiuttimilla

Järjestelmään liitettävä valinnainen bassokaiutin huolehtii matalista äänistä ja jättää muille kaiuttimille aikaa tuottaa muita ääniä entistä tehokkaammin. Rikas basso syntyy SA-SW5-subwooferin passiivisella radiaattorilla varustetusta 300W 180 mm:n elementistä tai SA-SW3 -subwooferista 200W 160 mm:n elementillä. Vielä elokuvallisemman vaikutelman ja takaäänet tarjoavat langattomat 100W SA-RS3S-takakaiuttimet, joissa on myös seinäkiinnitysmahdollisuus.

Täydellinen surround-ääni joka huoneessa

HT-A7000:n sisäänrakennetut mikrofonit säätävät huoneen äänet täydellisiksi. Sound Field Optimization -tekniikka helpottaa kaiuttimien oikeaa sijoittelua. Se laskee huoneen korkeuden ja leveyden sekä langattomien kaiuttimien paikat ja optimoi äänen huoneeseen sopivaksi. Sound Field Optimization -toiminto toimii sekä langattomien kaiuttimien kanssa että ilman. Sen aktivointi käy helposti kotivalikon asetuksista.

Parhaimmillaan Sony-televisioiden kanssa

Soundbarin ja BRAVIA™ TV:n voi yhdistää Acoustic Center Sync -toiminnolla. Toiminto muuttaa sekä soundbarin että television kotiteatterin keskikaiuttimiksi. Tämä mahdollistaa puheen kuulumisen juuri siitä kohdasta, jossa elokuvan hahmo seisoo. Tarkasti sijoitetut äänet tekevät katselukokemuksesta huomattavasti immersiivisemmän.

Sisäänrakennetun käyttöliittymän ansiosta soundbarin asetukset tulevat automaattisesti näkyviin BRAVIA TV:n pika-asetuksiin, joten ääniprofiilien ja äänenvoimakkuuden säätäminen on helppoa.

Omnidirectional Block Design

HT-A7000 ja lisäkaiuttimet on suunniteltu Omnidirectional Block -konseptin mukaan. Niiden hienostuneet, pyöristetyt reunat antavat vaikutelman yhdestä kiinteästä objektista, joka tuottaa laajalle leviävän äänen. Pintamateriaalien ja tekstuurien yhdistelmä sopii jokaiseen olohuoneeseen.

Nauti musiikista koko perheen kanssa

HT-A7000-soundbarilla toimivat suosituimmat musiikkipalvelut kuten Spotify, ja striimaaminen onnistuu Chromecastin, Spotify Connect™in ja Apple Airplay 2:n kautta Bluetooth®in tai sisäänrakennetun Wi-Fin avulla.

Ääniohjaus

Soundbar toimii Google Assistant-yhteensopivien laitteiden kanssa, joissa on sisäänrakennettu Chromecast tai Amazon Alexa. Yhdistä kaiuttimiin Google Home -sovelluksen avulla. Tämän jälkeen musiikin toisto, äänenvoimakkuuden säätö ja monet muut toiminnot toimivat kätevästi puhekomennoilla.

Helposti yhdistettävä

HT-A7000 on miltei käyttövalmis suoraan paketista. Laita pistoke seinään, yhdistä televisioon HDMI eARCilla ja paina virta päälle. HT-47000 sisältää kaikki henkeäsalpaavaan äänikokemukseen tarvittavat yhdistämismahdollisuudet: USB, optinen ja analoginen äänentulo, HDMI-tulo ja -lähtö (eARC) ja S-CENTER-lähtö yhteensopivia BRAVIA-laitteita varten.

  • HT-A7000-malli tulee myyntiin syyskuussa 2021. Suositushinta 1 500 €.
  • Langattomat SA-RS3S-takakaiuttimet tulevat myyntiin syyskuussa 2021. Suositushinta 500 €.
  • SA-SW5 -subwoofer tulee myyntiin syyskuussa 2021. Suositushinta 800 €.
  • SW-SW3 -subwoofer tulee myyntiin syyskuussa 2021. Suositushinta 500 €.

https://www.sony.fi/electronic…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *