Sovellukset Tietotekniikka

Samsung Smart Hubiin tulee saataville uusia pelisovelluksia

Samsung Nordic julkaisee heinäkuun ensimmäisellä viikolla uusia pelisovelluksia älytelevisioihinsa. Muun muassa NVIDIA GeForce NOW, Google Stadia ja Xbox tulevat saataville pilvipelaamisen kautta.

Samsung Nordic on ilmoittanut lisäävänsä osaan vuoden 2022 älytelevisioistaan sekä Smart Monitor -näyttöihin uusia pelisovelluksia, kuten Xboxin. Sovellukset tulevat saataville ohjelmistopäivityksen kautta, joka julkaistaan alustasta riippuen heinäkuun ensimmäisellä viikolla. Lisäyksen avulla pelaajat pääsevät jatkossa entistä helpommin suosikkipeliensä pariin. Xboxin lisäksi myös NVIDIA GeForce NOW ja Google Stadia tulevat saataville Samsung-älytelevisioissa ja Smart Monitoreissa.

– Xbox on ollut aiemminkin Samsungin integroitu kumppani ja se jakaa visiomme ja sitoutumisemme tavoitella parasta mahdollista pelikokemusta kotioloissa. Olemme innoissamme voidessamme syventää kumppanuuttamme Xbox-sovelluksen avulla, joka antaa Samsung Smart TV -käyttäjille pääsyn satoihin Xbox Game Pass -peleihin. Jatkossa käyttäjämme voivat pelata suosikkipelejään entistä helpommin, sanoo Niilo Kokko, Samsung Suomen TV- ja audiotuotteiden koulutusvastaava.

Tämän vuoden Smart TV- ja Smart Monitor -valikoiman edistyneiden liikkeenparannusten ja pelien suorituskykyteknologian ansiosta käyttäjille on tarjolla entistä laadukkaampi pelikokemus.

Lähde: Samsung Electronics
Kuva: Samsung Electronics


Rahoitusta kodin tarpeisiin

Tänä aikana rahoitusta kodin kunnostukseen ja oman elämän eri tarpeisiin on saatavilla entistä useammalta taholta. Siksi kannattaakin tarkistaa eri rahoitusvaihtoehtoja rauhassa, ja vertailla mikä on itselle se paras. Yksi vaihtoehto näiden kaikkien joukossa on Bondora laina , josta voit lukea lisää linkin takaa. Aina kun olet miettimässä ulkoista rahoitusta, lainaa, kannattaa miettiä sitä lopullista lainan summaa – älä ota liikaa, ja suhteuta tarpeesi oikeasti sen mukaan mihin sinulla on varaa, sillä se laina pitää myös maksaa lainaehtojen mukaisesti takaisin. Samalla voi myös miettiä, maksaisiko ne muut vanhat ja pienet osamaksut ja lainat pois uudelle lainalla, jossa voi olla paremmat lainaehdot, eli pienemmät kuukausikulut ja lainankorot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *