Nokia parantaa työntekijäkokemusta uudella pilvipohjaisella HCM-järjestelmällä yhteistyössä TCS:n kanssa
Muu tekniikka

Nokia parantaa työntekijäkokemusta uudella pilvipohjaisella HCM-järjestelmällä yhteistyössä TCS:n kanssa

Tata Consultancy Services auttaa Nokiaa uudistamaan henkilöstöhallinnon prosessinsa ja ottamaan käyttöön uuden pilvipohjaisen järjestelmän toimintojen sujuvoittamiseksi ja työntekijäkokemuksen parantamiseksi.

Nokia on valinnut IT-palvelutalo Tata Consultancy Servicesin (TCS) uudistamaan henkilöstönsä työntekijäkokemuksen yli 130 maassa.

Nokia lanseerasi vuonna 2021 One Nokia Digital -strategian, jonka tarkoituksena on vahvistaa yhtiön kilpailukykyä digitalisoimalla toiminnot. Osana näitä toimia ja yhtiön uutta henkilöstöstrategiaa Nokia aikoo korvata paikallisesti sijaitsevat henkilöstöhallintojärjestelmät uudella pilvipohjaisella Human Capital Management (HCM) -järjestelmällä henkilöstöhallinnon prosessien yhtenäistämiseksi. Uuden data-alustan ansiosta Nokia voi tarjota kaikille tiimeilleen yhdenmukaisen työntekijäkokemuksen sekä hallita ja laajentaa henkilöstöhallinnon palveluja helpommin maailmanlaajuisesti. Nokia valitsi TCS:n muutoksen mahdollistajaksi: uudistamaan henkilöstöhallinnon prosessit ja toteuttamaan työntekijöiden saumattomat ja yksilölliset palvelupolut.

TCS:n konsultit tekevät tiivistä yhteistyötä Nokian kanssa suunnitellessaan uudelleen henkilöstöhallinnon prosesseja ja toteuttaessaan Oracle Fusion Cloud HCM -pohjaisia full stack -ratkaisuja, jotka edistävät Nokian ihmiskeskeistä, pilvipohjaista toimintamallia. Uudet, helppokäyttöiset pilvipohjaiset henkilöstöhallinnon palvelut tehostavat Nokian työntekijöiden päivittäistä työtä ja tarjoavat esihenkilöille analytiikkaa ja toimenpide-ehdotuksia keskeisten henkilöstöohjelmien tueksi.

”Nykyään me kaikki odotamme työelämältä samanlaista intuitiivista, mukautuvaa ja yksilöllistä kokemusta, johon olemme vapaa-ajalla tottuneet. Koska Nokiassa henkilöstö on kaiken toimintamme keskiössä, pyrimme jatkuvasti parantamaan työntekijäkokemusta. Luotamme siihen, että TCS:n asiantuntemuksella ja tuella voimme sujuvoittaa toimintoja ja vähentää byrokratiaa uudistamalla lähes kaikki henkilöstöhallintoon liittyvät prosessimme”, sanoo Nokian vt. henkilöstöjohtaja Lisbeth Nielsen.

TCS hyödyntää laajassa muutoshankkeessa toimialaymmärrystään, Business 4.0™ -ajatusjohtajuusmalliaan, hybridiprojektikäytäntöjään, Oracle Integration Cloud -osaamistaan, TCS Crystallus™ -perheen valmiita toimiala- ja liiketoimintaratkaisuja sekä muutosjohtamismalliaan.

Uusi integroitu järjestelmä auttaa Nokiaa parantamaan työntekijäkokemusta, lisäämään tuottavuutta, edistämään innovointia ja kasvattamaan ketteryyttä, jotta yhtiö voi mukautua ja menestyä alati muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

”TCS on tärkeä mahdollistaja Nokian digitalisaatio- ja muutosmatkalla. Odotamme innolla, että pääsemme tiivistämään yhteistyötä TCSn kanssa uudistaessamme henkilöstöhallinnon työkaluja ja käytäntöjä sekä kehittäessämme koko globaalin henkilöstömme työntekijäkokemusta”, sanoo Nokian Chief Digital Officer Alan Triggs.

”TCS on ollut Nokian strateginen toimittaja yli 15 vuoden ajan. Olemme tukeneet Nokian uraauurtavia hankkeita aina sovelluksista IT-infrastruktuuriin, liiketoimintokohtaisiin ratkaisuihin ja tutkimus- ja kehitystoimintoihin. Olemme erittäin iloisia, että pääsemme laajentamaan pitkäaikaista suhdettamme Nokian HCM-järjestelmän uudistuksessa hyödyntäen syvällistä toimiala- ja teknologiaosaamistamme sekä henkilöstöhallinnon prosessien asiantuntemustamme”, sanoo TCS:n tietoliikenne-, media- ja teknologiatoimialoista globaalisti vastaava johtaja V Rajanna.

Hyödyntämällä syvällistä ymmärrystään toimialojen standardeista, eri alueiden sääntelystä ja vaatimustenmukaisuudesta sekä edistyksellisistä teknologiaratkaisuista TCS auttaa tietoliikenne-, media- ja teknologiasektorin asiakkaita suunnittelemaan ja rakentamaan luotettavia digitaalisia ratkaisuja, jotka joustavat ja muuntuvat asiakkaiden tarpeiden mukaan. TCS:n pitkäjänteinen investointi tutkimukseen ja innovaatiotoimintaan on tuottanut toimialan johtavan portfolion toimintamalleja, kiihdyttämöjä, tuotteita ja alustoja, jotka nopeuttavat asiakkaiden laajoja pilvisiirtymiä merkittävästi.

Lähde: TCS


Älykodit löytyy jo useasta ihmisen kodista

Älykoti tarjoaa ihmisille kotiin uusinta uutta tekniikkaa, jotka helpottavat arkeamme, auttavat säästämään energiaa ja lisäämään kodin turvallisuutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *