Älypuhelimet
Älypuhelimet

Gigantin marraskuun myydyimmät puhelimet TOP 10

Gigantin myydyimpien puhelimien lista koostui marraskuussa Black Friday -kampanjan alennuslaitteista. Kuukauden myydyin puhelin on Samsung Galaxy A54, mutta listalle ylsivät myös Samsungin ja Applen premium-mallit sekä kampanjan edullisin puhelin Motorola E13. Puhelinkaupan nouseva tähti on TOP 10 -listan ulkopuolelle jäänyt Google. Joululahjaksi toivotaan tänä vuonna äly- ja urheilukelloja.

Gigantin marraskuun myydyimpien puhelimien listalla näkyivät Black Friday -alennuskampanjassa 13.11.–27.11. mukana olleet, pääosin keskihintaiset puhelimet. Marraskuun myydyin puhelin oli pitkään suosiota nauttinut Samsung Galaxy A54. Kuukauden listayllättäjä oli sijalle viisi yltänyt alennuskampanjan edullisin puhelin Motorola E13. 

Listalle nousivat Black Fridayn myötä myös Samsungin ja Applen premium-mallit. Samsung Galaxy S23+ ja Galaxy S23 Ultra pitävät listan perää, kun taas iPhone 15 löytyy listan sijalta neljä. Premium-mallien myynnin kasvu kertoo kuluttajien halusta keskittää arvokkaampia hankintoja alennuskampanjoihin. Puhelinmarkkina ei yltänyt marraskuussa viime vuoden tasolle, mutta Black Friday on yhä koko vuoden merkittävin alennusmyyntitapahtuma. 

“Vaikka määrällisesti puhelimia myytiin tänä vuonna Black Friday -kampanjassa vähemmän, ostettujen laitteiden keskihinta nousi. Ihmiset arvostavat selkeästi puhelinkaupoilla laatua, ja ovat valmiita keskittämään ostoksiaan alennuskausiin saadakseen laitteet sopivaan hintaan. ”, Gigantin telecom-tuotteiden myyntipäällikkö Jyri Helistö kertoo. 

Google-puhelimien kauppa piristyi marraskuussa huomattavasti, vaikka merkin laitteet eivät TOP 10 -listalle yltäneetkään. Juuri ennen Black Friday -kampanjaviikkoa myyntiin tulleen Google Pixel 7A:n suosio oli Gigantissa positiivinen yllätys. Tuore Pixel 7A -malli kävi kaupaksi vauhdikkaammin kuin edeltäjänsä, Pixel 6A -malli sen julkaisun aikaan vuosi sitten. Googlen puhelintarjonta on Suomen markkinalla vielä kapea, mutta merkistä voidaan ennakoida puhelinkaupan seuraavaa suosikkia. 

Tänä jouluna yhä useamman pukinkontista löytyy äly- tai urheilukello 

Alennuskampanjoita hyödynnetään hyvissä ajoin myös joululahjahankinnoissa. Iso osa Black Friday -ostoksista päätyykin pukinkonttiin.  

Tämän vuoden joululahjatrendit noudattelevat pienelektroniikan osalta viime vuosien kaavaa. Joululahjaksi toivotaan etenkin tunnettujen brändien äly- ja urheilukelloja. 

“Samsungin ja Applen älykellot sekä Polarin ja Garminin urheilukellot ovat tänä jouluna suosittuja lahjoja. Puhelimista Samsungin A54 ja OnePlus Nord CE 3 Lite ovat sopivan hintansa ja laajan käyttäjäkunnan vuoksi myös kovassa kysynnässä joululahjakaupoilla. Ne ovat jo valmiiksi suosittuja malleja ja sopivat myös lasten ja nuorten käyttöön”, Helistö toteaa. 

Top 10 -lista 

(suluissa sijoitus syyskuussa)

  1. Samsung Galaxy A54 (2.) 
  2. OnePlus Nord CE 3 Lite (1.) 
  3. Apple iPhone 13 (9.) 
  4. Apple iPhone 15 (-) 
  5. Motorola E13 (-) 
  6. Samsung Galaxy A14 (5.) 
  7. Samsung Galaxy A14 5G (6.) 
  8. Apple iPhone 11 (8.) 
  9. Samsung Galaxy S23+ (-) 
  10. Samsung Galaxy S23 Ultra (-) 

Lähde: Gigantti (tiedote)


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidentinvaalit 2024 aiheeseen.

Mobiilimaksaminen yleistyy kaupassa – Maksa ostokset käteväsi puhelimella

Miten maksaa puhelimella kaupassa? Puhelimella maksaminen tarjoaa poikkeuksellista nopeutta ja helppoutta kaupassa asioimiseen. Älypuhelimessa olevat maksusovellukset mahdollistavat sujuvan maksuprosessin ilman käteisen tai kortin käyttöä. Suosituimmat maksusovellukset ovat mm. MobilePay ja Google Pay maksaminen.

Shein Vaatteet Täydellinen valinta muodista nauttivalle suoraan shein verkkokaupasta

Shein vaatteet ovat osoittautuneet monipuolisiksi ja tyylikkäiksi vaihtoehdoiksi kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Valitse Shein verkkokauppa, jos haluat seurata viimeisimpiä muotitrendejä, nauttia laadukkaista vaatteista, ja samalla tehdä ekologisia valintoja. Hanki omasi ja astu muodin maailmaan Sheinin kanssa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *